Nopea kesäinen lisuke ylijääneistä keitetyistä perunoista





Joskus tulee keitettyä uusia perunoita ylitse tarpeen, mutta 2-4 perunaa ei nälkäistä perhettä vielä pidä kylläisenä. Harmittaisi heittää hyvää ruokaa roskiinkaan.Tässä helppo ohje pulmaan.
Kesäisin usein keitän reilumman satsin perunaa siinä toivossa että perunaa jäisi seuraavalle päivälle tätä lisuketta varten.
Perunalisukkeen kanssa voit tarjota lähes mitä tahansa kesäruokaa grillimakkarasta, kalan kautta pihviin. 

Tarvitset:

3 kpl Uusia perunoita keitettynä ja jääkaappikylmänä
Loraus Oliiviöljyä
Loraus Valkoviinietikkaa
1 kpl Uuden sipulin vartta/kevätsipulia
Sormisuolaa

Pilko perunat suupalan kokoisiksi paloiksi
Lisää sipuli.
Laita ensin etikkaa ja suolaa varovaisesti ja maista milloin on oman suun mukaista. Lisää tarvittaessa etikkaa ja suolaa.

Kommentit

Suositut tekstit