Värikäs Makkara-pasta-kasvis pannu




Värikäs, paljon tuoreita kasviksia sisältävä makkarapannu on yksi meidän perheen ruokasuosikeista. Tähän voi käytännössä käyttää kaikkia kaapista löytyviä kasviksia sekaisin ja siksi tämä on meillä nimetty Italian pyttipannuksi. 
Mausteeksi olen käyttänyt pestoa, välillä itse tehtyä ja toisinaan kaupan. Tässä käytin Lidl:n tuore pestoa.


Aloita keittämällä pasta pussin ohjeen mukaan. 4h tarvitaan noin 250g pastaa eli puolipussia. Tällä kertaa itse käytin Barillan Cnocchi pastaa mutta mikä tahansa makaroni tai pasta käy tähän yhtä hyvin.

5rkl oliiviöljyä paistamiseen
1 iso sipuli pilkottuna
4 valkosipulinkynttä murskattuna
250g parsakaalia pilkottuna
1 paprika puhdistettuna ja pilkottuna
2 varsisellerin vartta pilkottuna
100g herkkusieniä viipaloituna
250g  makkaraa pilkottuna (tässä Wurstin Krakovan nakki)
100g rucolaa
oliiveja
Pestoa maun mukaan 

Kuullota sipuleita pannulla öljyssä, lisää valkosipulit ja kuullota vielä hetki.
Laita ensin parsakaali ja paista muutama minuutti, lisää selleri ja paprika ja jatka paistamista pari minuuttia lisää. 
Lisää herkkusienet ,rucola ja makkara,oliivit kääntele niin että makkarat ovat sisältä lämpimiä. 
Laita lopuksi valmiiksi keitetty ja huuhdeltu pasta joukkoon. 
Mausta pestolla.







Kommentit

Suositut tekstit